Menü

Coworking

coworking , közösségi irodák

Fórum Témák

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Közösségi iroda Szegeden

2011.07.18. 19:27 coworking

A fővárosban már elterjedtek a közösségi irodák, de vidéken sokáig nem volt példa arra, hogy ilyen közösségi iroda induljon.

2011-ben néhány fiatal vállalkozó keresett kiadó irodát Szegeden és egy beszélgetés alkalmával jött az ötlet, hogy közösen indítsanak egy irodát. Ebből a közös szegedi irodából nőtte ki magát a dolog addig, hogy a teljes irodaházat kibérelték és az asztalokat kiadták hasonló cipőben járó szabadúszóknak és kisvállalkozóknak.

A projektet találóan Co-Office névre keresztelték. Az iroda adottságait tekintve tökéletes a mikro-vállalkozásoknak. A belvároshoz közel, 10-12 perc gyalog, a parkolás ingyenes az épület előtt és gyakorlatilag több száz autó is elfér, bár a 40-50 férőhely ezt nem irodaház ezt nem használja ki. A tömegközlekedés szintén kedvező és számos étkezési lehetőség is megtalálható a közelben. 

Bővebb infó a coworking irodáról: Kiadó iroda Szeged

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szeged iroda vállalkozás coworking inkubátorház

A bejegyzés trackback címe:

https://coworkingiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr663077853

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://web2interactive.com/?option=com_k2 2019.04.12. 19:32:10

Te ismered a laptopod gyors gombjainak működését? - A számítástechnikai blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása