Menü

Coworking

coworking , közösségi irodák

Fórum Témák

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Colabs - Coworking Laboratory Business

2011.03.09. 17:11 coworking

A Colabs egy Budapest szívében elhelyezkedő coworking iroda, Dunára néző kilátással, 120 négyzetméternyi területen. Az iroda biztosít asztalt, székeket, különféle technikai eszközöket, valamint internetet.

A Colabs nappal közösségi munkatér, esténként pedig különböző programok és események színtere. Számukra az a fő, hogy egy professzionális munkateret biztosítsanak az arra vágyóknak. A közösség fejlesztőkből,tanácsadókból és tervezőkből áll, akik igyekszenek egy működő, nyitott, és aktív közösségek kialakítani.

A Colabsnál a legkülönbözőbb foglalkozású és habitusú emberek dolgoznak, tehát egy folyamatosan fejlődő, és változó közösség tagja lehetsz, ha csatlakozol. Nincs kikötés, az eszközöket az iroda biztosítja, tehát ha munkaeszközöd mobil, és ha azzal nem zavarsz másokat, akkor bátran csatlakozz a coworkerekhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coworkingiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr252725404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása