Menü

Coworking

coworking , közösségi irodák

Fórum Témák

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Közösségi élmény a Pálmaházban

2011.03.09. 17:27 coworking

A Pálmaház a szabadúszóknak biztosít kötetlen munkateret Budapesten, ahol szabadon dolgozik az egyén, de mégis közösségben. A Pálmaház egy innovációs műhely, ami teret és védelmet ad dolgozóinak.

A coworking az a munkastílus, ami nagyfokú mobilitást biztosít használóinak. Főként azoknak kedvez, akik nem tartanak igényt teljes munkaidős irodára, hanem rugalmas munkaidőben kívánják intézni irodai jellegű munkáikat.

Az Pálmaház biztosítja azt az irodai infrastruktúrát, amire szüksége van az ott dolgozónak, valamint lehetőségünk nyílik arra, hogy tárgyalót, és különféle munkaállomásokat használjunk. Továbbá az iroda biztosít gyors internetelérést, és adminisztratív támogatást; azaz egyfajta félasszisztensi szerepkört is betölt, ugyanis fogadják és továbbítják a coworkerek leveleit.

A tárgyalókat szabadon használtatod döntésed szerint előadások megtartására, üzleti konferenciákra, vagy éppen egyéni, csendes munkára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coworkingiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr122725451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása