Menü

Coworking

coworking , közösségi irodák

Fórum Témák

  • Hibás feed URL.

Friss topikok

Linkblog

Közösségi iroda Szegeden

2011.07.18. 19:27 coworking

A fővárosban már elterjedtek a közösségi irodák, de vidéken sokáig nem volt példa arra, hogy ilyen közösségi iroda induljon.

2011-ben néhány fiatal vállalkozó keresett kiadó irodát Szegeden és egy beszélgetés alkalmával jött az ötlet, hogy közösen indítsanak egy irodát. Ebből a közös szegedi irodából nőtte ki magát a dolog addig, hogy a teljes irodaházat kibérelték és az asztalokat kiadták hasonló cipőben járó szabadúszóknak és kisvállalkozóknak.

A projektet találóan Co-Office névre keresztelték. Az iroda adottságait tekintve tökéletes a mikro-vállalkozásoknak. A belvároshoz közel, 10-12 perc gyalog, a parkolás ingyenes az épület előtt és gyakorlatilag több száz autó is elfér, bár a 40-50 férőhely ezt nem irodaház ezt nem használja ki. A tömegközlekedés szintén kedvező és számos étkezési lehetőség is megtalálható a közelben. 

Bővebb infó a coworking irodáról: Kiadó iroda Szeged

Szólj hozzá!

Címkék: szeged iroda vállalkozás coworking inkubátorház

Szabadon az i-Office-ban

2011.03.09. 17:49 coworking

Az i-Office coworking iroda Budapesten, a IX. kerületben üzemel. Híres cégeknek, valamint kisebb-nagyobb vállalkozásoknak nyújt rugalmas feltételrendszerű irodahasználatot. Az irodát úgy használhatod, mint vállalkozásod székhelyét, viszont anyagilag mégsem annyira megterhelő, mint állandó irodát bérelni.

Az i-Office biztosítja számodra a technikai eszközöket, valamint kezeli az üzeneteidet, a postádat, valamint továbbítják a hívásaidat. Bérelhetsz irodát, vagy akár csak egy asztalt is, egy napra, vagy hosszabb időre, az i-Office flexibilis szolgáltatást nyújt igényeidhez mérten.

Különös figyelmet érdemel a tárgyaló használata, ahol megfelelő körülmények között fogadhatod ügyfeleidet, lebonyolíthatod telefonbeszélgetéseidet, valamint egyéni munkavégzésre is használhatod.

Munkádat nagyban megkönnyíthetik az adminisztrációs munkákba besegítő titkárnők, akik segítenek, ha szükség van rájuk, valamint további kiemelt szolgáltatás, hogy a recepción megjelenik a névtáblád; ezzel biztosítva egy hiteles székhelyet.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás iroda coworking i office

Közösségi élmény a Pálmaházban

2011.03.09. 17:27 coworking

A Pálmaház a szabadúszóknak biztosít kötetlen munkateret Budapesten, ahol szabadon dolgozik az egyén, de mégis közösségben. A Pálmaház egy innovációs műhely, ami teret és védelmet ad dolgozóinak.

A coworking az a munkastílus, ami nagyfokú mobilitást biztosít használóinak. Főként azoknak kedvez, akik nem tartanak igényt teljes munkaidős irodára, hanem rugalmas munkaidőben kívánják intézni irodai jellegű munkáikat.

Az Pálmaház biztosítja azt az irodai infrastruktúrát, amire szüksége van az ott dolgozónak, valamint lehetőségünk nyílik arra, hogy tárgyalót, és különféle munkaállomásokat használjunk. Továbbá az iroda biztosít gyors internetelérést, és adminisztratív támogatást; azaz egyfajta félasszisztensi szerepkört is betölt, ugyanis fogadják és továbbítják a coworkerek leveleit.

A tárgyalókat szabadon használtatod döntésed szerint előadások megtartására, üzleti konferenciákra, vagy éppen egyéni, csendes munkára.

Szólj hozzá!

Colabs - Coworking Laboratory Business

2011.03.09. 17:11 coworking

A Colabs egy Budapest szívében elhelyezkedő coworking iroda, Dunára néző kilátással, 120 négyzetméternyi területen. Az iroda biztosít asztalt, székeket, különféle technikai eszközöket, valamint internetet.

A Colabs nappal közösségi munkatér, esténként pedig különböző programok és események színtere. Számukra az a fő, hogy egy professzionális munkateret biztosítsanak az arra vágyóknak. A közösség fejlesztőkből,tanácsadókból és tervezőkből áll, akik igyekszenek egy működő, nyitott, és aktív közösségek kialakítani.

A Colabsnál a legkülönbözőbb foglalkozású és habitusú emberek dolgoznak, tehát egy folyamatosan fejlődő, és változó közösség tagja lehetsz, ha csatlakozol. Nincs kikötés, az eszközöket az iroda biztosítja, tehát ha munkaeszközöd mobil, és ha azzal nem zavarsz másokat, akkor bátran csatlakozz a coworkerekhez.

Szólj hozzá!

A Loffice irodáról

2011.03.09. 16:46 coworking

A Loffice 2009. januárjában nyitotta meg kapuit, mint coworking iroda, valamint kiállító- és konferenciaterenként, Budapesten. A közösségi iroda épülete valamikor a Zeneakadémia kottanyomdájaként üzemelt.

A Loffice azoknak a kis- és középvállalkozóknak nyújt segítséget, akiknek professzionális munkatérre van szükségük. Lehetőséget ad irodabérlésre, valamint konferenciaterem használatára, mindezt időarányos árakkal számolva. Továbbá a kortárs műhelyek megrendezése egy remek lehetőséget biztosít új kapcsolatok kötésére, vagy a régiek ápolására.

 

Szólj hozzá!

Coworking blog

2011.03.09. 15:37 coworking

Mi is az a coworking és hogyan működik?

Ezennel elindítom a coworking irodák blogját. Közösségi irodákról fog szólni.

Üdv,

coworker

Szólj hozzá!