Menü

Coworking

coworking , közösségi irodák

Fórum Témák

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Coworking

2011.03.09. 16:27 coworking

Egyre népszerűbbek a coworking irodák

A modern technika vívmányai közé tartozik legfőképpen az, hogy gyakorlatilag bárhonnan intézhetjük dolgainkat; azaz az internethasználat egyfajta mobilitást eredményez. Ezt a helyhez kötöttség nélküli munkaformát lovagolják meg a coworking irodák.

A coworking irodák elterjedése Amerikából indult, majd tarolt Európában is. Magyarországon még nem divatos, de egyre többen érdeklődnek, és az országban sorra nyitják irodáikat.

A coworking irodák, a legjobb magyar fordítás szerint közösségi irodák, ahol az ember önállóan dolgozik, ám nem magányosan. Ez egy olyan hely, ahova az ember bérleti díj fejében beülhet laptopjával, és irodai jellegű munkát végezhet. Az egyedüli feltétel az, hogy ne zavard munkatársaidat, ne hátráltasd őket semmivel.

Joggal kérdezhetnénk, mivel más beülni egy internetkávézóba, ill. dolgozni egy coworking irodában. A leglényegesebb eltérés, hogy a közösségi iroda biztosít egy olyan infrastruktúrát, amit egy hagyományos kávézó nem nyújt. Továbbá az érdemi munka alapfeltétele a professzionális munkastílus alapjainak biztosítása, ami persze nagyban múlik a légkörön.

Nagy előny, hogy az egyén önállóan dolgozik, de van lehetősége az interakcióra, hiszen munkatársaival kooperatív viszonyba is léphet, még ha csak egy információcsere által is.

Szólj hozzá!

Címkék: iroda coworking

A bejegyzés trackback címe:

https://coworkingiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr492725268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása