Menü

Coworking

coworking , közösségi irodák

Fórum Témák

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Linkblog

Szabadon az i-Office-ban

2011.03.09. 17:49 coworking

Az i-Office coworking iroda Budapesten, a IX. kerületben üzemel. Híres cégeknek, valamint kisebb-nagyobb vállalkozásoknak nyújt rugalmas feltételrendszerű irodahasználatot. Az irodát úgy használhatod, mint vállalkozásod székhelyét, viszont anyagilag mégsem annyira megterhelő, mint állandó irodát bérelni.

Az i-Office biztosítja számodra a technikai eszközöket, valamint kezeli az üzeneteidet, a postádat, valamint továbbítják a hívásaidat. Bérelhetsz irodát, vagy akár csak egy asztalt is, egy napra, vagy hosszabb időre, az i-Office flexibilis szolgáltatást nyújt igényeidhez mérten.

Különös figyelmet érdemel a tárgyaló használata, ahol megfelelő körülmények között fogadhatod ügyfeleidet, lebonyolíthatod telefonbeszélgetéseidet, valamint egyéni munkavégzésre is használhatod.

Munkádat nagyban megkönnyíthetik az adminisztrációs munkákba besegítő titkárnők, akik segítenek, ha szükség van rájuk, valamint további kiemelt szolgáltatás, hogy a recepción megjelenik a névtáblád; ezzel biztosítva egy hiteles székhelyet.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás iroda coworking i office

A bejegyzés trackback címe:

https://coworkingiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr992725533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása